Ana SayfaKurumsalHizmetlerMarkalarYedek ParçaTest CihazlarıFoto GaleriVideo Galeriİletişim

ADT VW SERVİS

Tam anlamıyla kaliteli hizmet almak isteyen araç sahiplerine verdiğimiz servis hizmetlerini özel test cihazları donanımı ile arıza tespiti ve akabinde doğru bakım-onarım işlemlerini gerçekleştirmekteyiz.

Periyodik olarak özel servis güvencesiyle araçlarınızın bakımları da dahil olmak üzere eskimiş parça değişimleri, mevsimlik rutin bakımlarını profesyonel olarak gerçekleştirmekteyiz.

 Özel Test Cihazı İle Doğru Arıza Tespiti

Araçlarınızda çeşitli unsurların meydana getirdiği arızaların tespitini, kalite ve uzmanlığıyla özel test cihazlarımızla doğru ve hızlı tespitlerde bulunmaktayız.

Araçlarınıza yaptığımız işlemlerin kaydını tutarak, aracınızın bakım tarihçesini oluşturmakta tüm tamir ve bakımların servis programını işlem kayıtlarına geçmekteyiz.

Uzman kadromuzla araçlarınıza özel verdiğimiz teknik hizmetleri profesyonelliği ve prestijiyle araçlarınızın performans garantisini vermekteyiz.

Firmamızın çalışma vizyonu ile prensipli çalışma güvenilirliği ile araçlarınız için gereksiz hiç bir işlemi yapmamakta ve aracınız için sadece gerekli doğru işlemleri uygulamaktayız.

 

ADT VW SERVİS